Dating tips

Antallet norske single personer som leter etter en partner på nett har økt fra 65.000 til 515.000 brukere i måneden det siste åre.

1. Skaff deg et bra profilbilde
Når jenter ser på profiler er det profilbildet som er avgjørende. Det er avgjørende med tanke på om de vil snakke med deg eller ikke.
Skaff deg et bilde som får frem din kjekke side, og skaff et bilde med god kvalitet, ikke et som er skurrende og utydelig.Et bra profilbilde er også avgjørende på om hun kommer til å gå videre til albumbildene. Liker hun det hun ser, så fortsetter hun.

2. Ha variasjon i albumbildene
Her er det viktig å bruke bilder som viser at du er en sosialt oppegående person som liker å ha det morsomt sammen med venner. Ha variasjon blant bildene dine.Om du kun har drikke-bilder med gutta eller kun treningsbilder så blir det lett for jentene og sette deg inn i en kategori. Treningsfreak. Festløve.Bruk gjerne idretts-bilder om du er av den sporty typen. Få med bilder hvor du har det gøy, er sosial og slike ting. Ikke lås deg fast i kun en identitet.

3. Profilteksten: Short and sweet
Her er det et stort nøkkelord å begynne med. Ikke vær desperat! Ikke si på profilen at du er ulykkelig fordi du mangler kjærlighet i livet, og unngå en kjempelang profiltekst som forteller hvordan livet ditt har vært tidligere.Gjør det enkelt ved å skrive noe kortfattet. Avslutt med at det bare er å sende en melding hvis de vil vite mer. Dersom du får til en interessant tekst, blir hun mer interessert. Blir den kjedelig og langdryg blir dette utiltrekkende, og interessen faller bort.Du skal heller ikke vente på at de tar kontakt med deg. Derimot så skal du være forberedt med en så bra profil som overhodet mulig. Og når du ser en jente med et profilbilde du liker og henvender deg til henne, start samtalen på en interessant måte som skiller seg litt ut ifra resten av mannfolkene der ute.

4. Selve meldingen: Unngå utseende
Start et samtaleemne som skiller deg litt ut fra alle de desperate mennene som sender henne meldinger om hvor pen og sexy hun er. Unngå å si slike ting til henne med en gang. Hvorfor? Fordi alle andre gjør det.

Du kan forresten takke alle de desperate mennene der ute som spør om jenta er ute etter å få seg noe.På grunn av dem vil det bli lettere for deg å få til møter med jenter over nettet, nettopp fordi du ikke avslører intensjonene dine etter to meldinger. Spør heller om hva de mener om et eller annet tema, og ta samtalen videre derfra. Sjekkespillet er uansett i gang.

norsk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s